"A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen."

Utolsó kommentek

  • ttomyy: Szia, Istenem, Mesy :D, lehet hogy nem hiszel nekem, de tényleg nagyon tetszik a blogod. Még nem o... (2011.01.29. 17:47) Balaton
  • ttomyy: Tiszta béna vagyok, elnyomtam valamit, és lehet megint nem kapod meg az üzenetemet :DDD, már a 3. ... (2011.01.29. 17:47) Mondja meg nekem valaki
  • Mesy :): Nem nem, nem én írtam azt az idézetet. Bár én is írhattam volna, mert ezt érzem, de nem tudnám így... (2010.05.18. 15:11) Érthetetlen az egész.
  • forgoszelkate: Tőled van ez az idézet? Annyira kifejezi a valóságot! Mármint azt a valóságot, amit megélünk. Pon... (2010.05.18. 15:05) Érthetetlen az egész.
  • Mesy :): Szia! Köszi, jólesik amit írtál. A körülöttem lévők állapota kicsit, kicsit nagyon hatással van rá... (2010.04.14. 19:08) Borzalom..
  • Utolsó 20

Naptár

január 2010
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

álmodozás (5) angol (2) barátok (13) bolond (1) cimbalom (2) élet (2) emlékek (5) én (3) érzés (8) film (3) főzőcske (2) furcsa (6) ideges (1) jókedv (6) koncert (1) könyv (3) mese (1) nyár (4) nyelvvizsga (1) rajz (5) suli (3) szomorú (3) tenisz (1) ünnep (4) utazás (2) vers (3) zene (3) Címkefelhő

Táncoljunk az esőben

2010.01.25. 21:27 | Mesy :) | Szólj hozzá!

Kezdek jól lenni mostmár. Hm, ez azért túlzás. Csak jobban. Azthiszem nem lesz baj. Szenvedni felesleges. Kinek jó az? Nekem nem. Inkább nevetek. Ha belegondolok,végül is annyira semmi sem rossz. Csak bonyolítom.Mert az emberek nagyon tehetségesek abban, hogy problémákat csináljanak maguknak. De mindegy. Nem lenne jobb, ha tök unalmas lenne minden, beleunnék az életbe. De én hülye vagyok.. Nem baj... Csak pozitívan. Szóval szeretem a kalandokat nagyon. És ezeket a bajokat is vehetem kalandoknak. Végülis ugyanolyan. Például..  én azt is élvezem, ha eltévedek. Vagy az olyanokat, mint amikor este lekéssük az utolsó buszt. Párszor már előfordult. Mondjuk augusztus 20-án, meg egyszer Ariéknál. Amikor lementünk állatkertbe, nem tudom már melyik faluba, és azthittük lekéssük az utolsó buszt.Visszafelé. Egy órás buszút Ariékig. odafelé pedig majdnem nem jött. De én valahogy nem tudtam kiakadni, vagy ideges lenni.Szeretem az izgalmat. Szeretem a félelmet. Nem normális dolog ez..de ez van. Én sem vagyok mindig normális. A veszélyes dolgokat is szeretem amúgy. Kisebb koromban mindig bungee jumping-ozni akartam. Persze biztosan csak nagy volt a szám,  nem hiszem, hogy fent a magasban is olyan bátor lettem volna. De mondjuk most ilyet, hogy siklóernyő, tök szívesen kipróbálnék. Nah mindegy. Szóval,  persze jó az, ha élvezhetem a nyugalmat. De ilyen úgyis ritkán fog előfordulni. Szóval történjenek csak a dolgok. És ha rossz.. Hát akkor ez van. Ahogy kezdem észrevenni szépen.. mindenkinek vannak bajai.  De ha nem álmodozok ilyen sokat, lehet hogy nem csalódnék dolgokban. De ezzel nem tudok mit csinálni. Állandóan ábrándozom. Majd megpróbálok mindent szépnek felfogni. Ha lehet ilyet. Hm, ha belegondolok..szeretem, ha vihar van, és villámlik, és dörög az ég. Majd megpróbálom az életben is szeretni. És majd táncolok..az esőben..

"Ha szivárványt akarsz látni, el kell viselned az esőt."

Vasárnap megpróbáltam lerajzolni magam. Végülis nem lett olyan rossz, csak nem hasonlít rám. Karikatúrának jó lett. De jobb kedvem lett tőle. Az biztos.

Azt eddig is tudtam, hogy engem könnyű boldoggá tenni, apró dolgokkal, viszont pontosan ugyanígy lehet elvenni is a kedvem. Túl könnyen le tudok lombozódni.. Furcsa nálam most ez a nagyon gyakori kedvingadozás. Pedig eddig nem gondoltam, hogy ennyire hangulatember vagyok, de kezd nagyon úgy tűnni.  Egyik nap süt a nap, bennem. Másnap meg már megint tombol a vihar.

"Nem számít már,
Hogy bõrig ázunk a csillagos ég alatt.
Mikor lelkünk táncot jár,
Már boldog a pillanat. "

"Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll.."


Címkék: jókedv
süti beállítások módosítása